Sensommarfest!

En tisdagskväll under seniorveckan bjöd vi in till sensommarfest. Dagen till ära sken solen och det kändes just som sensommar! Förberedelserna började tidigt på dagen då det bakades och pyntades och bars stolar och bord för att förbereda för alla gäster. När klockan slagit 17 möttes vi inne på avdelningarna för en stunds gemenskap tillsammans. Det bjöds på smörgåstårta från Sveas, hembakat fika, frågesport och allsång tillsammans med Stefan Tingman! Ett STORT tack till er alla som kom och förgyllde kvällen!

DSC_1393  DSC_1407

DSC_1418  DSC_1398

DSC_1436

 

En reaktion på “Sensommarfest!

  1. Christina Eriksson

    Det var en jätte trevlig kväll och jag vill tacka all personal på Lindhultsgården för allt ni gör. Jag är så nöjd med att ha min pappa hos er.
    Ett bättre ställe kunde han inte bo på.

    Kicki.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *