Midsommar

Oj vad tiden går fort midsommar redan förbi. Här på Lindhultsgården var det planerat att fira midsommar ute i den vackra trädgården men det var så kallt och blåsigt, några boende gick ut men kom snabbt in igen och sa usch va kallt. Så det var bara att snabbt planera om det hela. Men det blev en trevlig dag i alla fall. Det dukades långbord med det finaste porslinet och bjöds på kaffe hembakat kaffebröd och en fin jordgubbstårta. Vi sjöng och lyssnade på cd med Ulla Billqvist  och hade det trevligt.

Cathrine Nilsson / Undersköterska

Våra duktiga feriearbetare har pyntat midsommarstången med rosa blommor.

Våra duktiga feriearbetare har pyntat midsommarstången med rosa blommor.

Nu är det snart fika.

 

En reaktion på “Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *