Material från vår föreläsning på Kvalitetsmässan

Tack alla som kom och lyssnade på oss när vi berättade om ”Efter utmärkelsen – den fortsatta kvalitetsresan” på Kvalitetsmässans första dag. Ni fick lyssna på vår kommundirektör Staffan Isling och vår ekonomidirektör Anne Andersson.

Här vill vi dela med oss av bilderna vi visade och pratade till: Kvalitetsmassan_2015. Kvalitetshandboken, som nyligen reviderats och nu finns i version 4.0, hade vi också med oss. Den finns att ladda ner här.

Nu tackar vi för oss som Sveriges kvalitetskommun 2013 och säger grattis till Kävlinge, Sveriges kvalitetskommun 2015. Men vi fortsätter förstås att förenkla, förnya och förbättra oss. Den senaste Kommunkompassenmätningen visar att vi fortfarande är på rätt väg. Det glädjer oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *