Kom och lyssna på oss på Kvalitetsmässan i Göteborg!

På förra Kvalitetsmässan 2013 blev vi Sveriges Kvalitetskommun. Tiden går fort och nu är det dags att dela ut utmärkelsen igen. Må bästa kommun vinna!

Vi finns med i programmet. Seminariet heter ”Efter utmärkelsen – den fortsatta kvalitetsresan”. Kom gärna och lyssna på oss.

Vi vill berätta vad det inneburit för oss att vara Sveriges Kvalitetskommun och vad vi gjort för att fortsätta driva utveckling. Vi kommer att prata om gröna obligationer, sociala investeringar, att motverka utanförskap, att bekämpa extremism och mycket mer.

Utmaningarna för en hållbar utveckling är fortsatt stora. Ledstjärnan har, för oss, varit samverkan mellan olika kompetenser. Staffan Isling, kommundirektör, och Anne Andersson, ekonomidirektör kommer att redogöra för hur kommunen utvecklat samverkan inom kommunen, regionalt och nationellt.

Vi ses på Kvalitetsmässan. Tid: tisdagen den 3 november kl. 10.50-11.50 Lokal: J2.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *