Örebro på SiteVisiondagarna

Den 24-25 september hålls SiteVisiondagarna i Örebro och vi kommer att vara där och presentera vårt projekt (läs mer här: http://www.sitevisiondagarna.se/program/pass2013/levandelanseringiorebro.5.5d0f195113e5ac65ca61f4.html).

Er input önskas

Tema för föredraget är tankarna bakom den levande, stegvisa lanseringen och hur den första versionen av intranätet uppfattas av användarna. Blev det som vi trodde? Det finns säkert många frågor kring detta och vi tänker ta tillfället i akt och höra med er om det är något speciellt som ni vill veta mer om?
Så, under denna och nästa vecka så har du möjlighet att ställa frågorna här, i kommentarsfältet, och så får vi se om vi har några bra svar när vi ses om ett par veckor.

Fråga på!

2 reaktion på “Örebro på SiteVisiondagarna

  1. Hej! Jag är nyfiken på hur ni går till väga för att se hur användarna uppfattar intranätet hittills? Planerar ni någon större undersökning/användartester?

  2. Hej!
    I detta läge så frågar vi i huvudsak referenspersonerna som är kopplade till projektet. Deras uppdrag är bl.a. att samla in till, och sprida information från projektet och det här är ett bra exempel på när de behövs.
    Mycket synpunkter har också samlats ihop i de kommentarer som kommit in till funktionsbrevlådan som finns för det nya intranätet och från användare som har ringt in frågor.

    Vad gäller användartester så avvaktar vi med det till dess att fler funktioner är på plats, tänker främst på samarbetsforum. Den version av intranätet som ligger ute nu är ju den första av flera i arbetet med att förverkliga prototypen som är framtagen i förstudien. Den prototypen är ju väl testad på användare – i teorin – och nu vill vi veta hur den fungerar i praktiken, med hjälp av referenspersonerna.

Kommentarer inaktiverade.